Professor Cool in de Henkieshow!

Door de corona-crisis mocht professor Cool niet meer optreden. Dat was jammer, maar gelukkig vroeg Henkie aan professor Cool of hij mee wilde doen aan zijn online-show!

Daar ben ik snel mee aan de slag gegaan. Dat was best een uitdaging, omdat je bij het opnemen van een filmpje niet de interactie hebt die je bij een theatershow wel hebt. En Henkie vroeg me om wat proefjes te doen, en ook dat had ik nog niet eerder gedaan. Maar goed, ook al vind ik de filmpjes soms wel wat houtje-touwtje, de kinderen vonden de filmpjes erg leuk. Ik kreeg allerlei leuke reacties via diverse social media en zelfs op straat (!), dus daarom heb ik de tot nu toe gepubliceerde filmpjes op deze pagina gezet, dan kun je lekker nagenieten!

Veel plezier!

Leave Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *